Menu

MerddinMet de ambitie "Share what you know, Learn what you don't" is in 2001 Merddin bv door Léon Vermeulen opgericht. Aan de basis staat de wens om klanten te helpen wanneer er tijdelijk behoefte is aan extra, professionele, inzet op het gebied van Service Management en/of Project- en Programma Management.

Kenmerk van de manier van werken bij Merddin is persoonlijke betrokkenheid. Samen met u als klant optrekken en op basis van kennis en ervaring het beoogde resultaat behalen. Merddin is werkzaam in Nederland en België.

Contact

Heeft u een specifieke vraag of wilt u graag persoonlijk contact over wat Merddin voor uw organisatie kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:30 op telefoonnummer +31 164 764003 (NL) en +32 3 4701452 (BE).

Email

Indien u liever via een email contact met ons opneemt, klik dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ons beleid is om u binnen twee werkdagen van een reactie te voorzien.

MERDDIN bv

Antwerpsestraat 37a

4645 BB  Putte

Nederland

MERDDIN bvba

Bredestraat 4

2000 Antwerpen

Belgie