Diensten

Sinds de oprichting van Merddin in 2001 hebben we een schat aan ervaring opgebouwd en een uitgebreide kennis vergaard binnen de IT-sector. Voor ons staat vast dat resultaat en relaties onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Elke organisatie wordt geconfronteerd met veranderingen, vaak van aanzienlijke omvang, die situaties kunnen creëren waarin u tijdelijk behoefte heeft aan extra professionele ondersteuning. In dergelijke gevallen staan wij klaar om u te helpen.

 • Programma- en Project Management

  U kunt erop vertrouwen dat uw project bij ons in goede handen is, omdat wij niet alleen de technische aspecten begrijpen, maar ook de bredere verantwoordelijkheden die gepaard gaan met het succesvol uitvoeren ervan. Wij streven ernaar om verder te kijken dan louter technische oplossingen en om alle facetten van uw project zorgvuldig te overwegen.

  Onze benadering is gericht op het begrijpen van de diepere behoeften en doelstellingen van uw project, zodat we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die niet alleen voldoen aan uw technische vereisten, maar ook aan uw bredere zakelijke doelstellingen en strategieën.

  Met onze grondige kennis en ervaring zijn wij in staat om uw project van concept tot voltooiing te begeleiden en u te ondersteunen bij elke stap van het proces, waarbij wij streven naar een succesvolle en duurzame uitkomst.

  Lees meer
 • Service Management

  Wij beschikken over uitgebreide kennis en expertise om u te ondersteunen op het gebied van Service Design, Service Transition en Service Operation. Met onze diepgaande kennis en ervaring zijn wij in staat om u te begeleiden door de complexiteit van elk van deze fasen, waarbij wij streven naar naadloze integratie en efficiënt beheer van uw diensten.

  Of het nu gaat om het ontwerpen van innovatieve serviceconcepten, het faciliteren van soepele overgangen, of het onderhouden van optimale serviceoperaties, wij zijn toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften en doelstellingen.

  Lees meer